top of page
Search

Μεγαλώνουμε μαζί!


Mavros Larnaca Toy Shop

Ξέρετε πόσα παιχνίδια έχω αγοράσει από το κατάστημα Μαύρος όταν ήμουν παιδί? Ένα μικρό κατάστημα στην Ερμού άνοιξε τις πόρτες του το 1985. Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά σύντομα είχε γίνει το αγαπημένο κατάστημα για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους. Μπορούσε να εξυπηρετήσει όλες τις ηλικίες με τα αγαπημένα παιχνίδια αλλά και αθλητικά είδη με τα οποία είχε πάντα γεμάτα τα ράφια του. Πόσοι από εμάς αγοράσαμε μια κούκλα Barbie, ένα αυτοκινητάκι Hot-Wheels ή ένα ζευγάρι παπούτσια Converse?


Σιγά σιγά και περνώντας τα χρόνια, το κατάστημα Μαύρος είχε αγκαλιαστεί πολύ από όλο τον κόσμο της Λάρνακας. Όσο περνούσαν τα χρόνια, το μικρό κατάστημα στην Ερμού αγαπήθηκε τόσο πολύ που ήταν πολύ μικρό για να εξυπηρετήσει όλους. Ο Σεπτέμβρης του 2003 θα μας μείνει αξέχαστος. Το κατάστημα Μαύρος άνοιξε τις πόρτες του στη Λεωφόρο Φανερωμένης. Μια λεωφόρος που το 2003 δεν θα ήταν στις πρώτες επιλογές για τα ψώνια σου αφού πάντα η Ερμού και η Ζήνωνος Κιτιέος είχαν πρωταρχικό ρόλο στις προτιμήσεις του καταναλωτή. Η ιδέα αυτή, όμως, αγκαλιάστηκε από όλο το κοινό της πόλης μας αφού το ευρύχωρο νέο κατάστημα Μαύρος με τον άνετο χώρο στάθμευσης του έκανε την αγορά των παιχνιδιών και των αθλητικών ειδών ακόμη πιο ευχάριστη.


Το κατάστημα στην Ερμού είχε ακόμη τους θαμαστές του αφού συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά. Το 2010 μετά από μεγάλη λύπη και συγκίνηση το πρώτο κατάστημα πρέπει να κλείσει αλλά η συνέχεια που άφησε στο κλείσιμο του ήταν λαμπρή. Το κατάστημα Μαύρος στη Φανερωμένη συνέχιζε να εξυπηρετεί καθημερινά νέο κόσμο. Κόσμο από την επαρχία Λάρνακας αλλά και από άλλες πόλεις. Το κατάστημα που στο ξεκίνημα του φαινόταν τεράστιο σιγά σιγά φάνταζε λίγο μικρό για τον κόσμο που έπρεπε να εξυπηρετήσει.


Το 2018 ακόμη μια μεγάλη κίνηση γίνετε για το κατάστημα Μαύρο στη Λάρνακα. Το e-shop www.mavroslarnaca.com ξεκινάει να λειτουργεί κανονικά. Ο κόσμος κυρίως από την επαρχία και τις άλλες πόλεις μπορούσε πλέον να εξυπηρετηθεί ακόμη πιο εύκολα από την άνεση του σπιτιού του. Μπορούσε πλέον να βρει τα αγαπημένα του προϊόντα σε μια σελίδα, όπου μπορείς να αγοράσεις πρωτίστως με ασφάλεια και να έρθουν στον χώρο σου σύντομα.


Επιτέλους! Το μεγάλο όνειρο άρχισε να γίνετε πραγματικότητα. 07/06/2021 ημέρα Δευτέρα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το κατάστημα μας έχει αρχίσει εργασίες για την επέκταση του υφιστάμενου καταστήματος. Το μικρό κατάστημα στην Ερμού είχε κτίσει τεράστιες βάσεις. Με την αγάπη σας και την στήριξη σας τον ερχόμενο Νοέμβριο θα έχουμε την χαρά να σας καλωσορίσουμε σε ένα λίγο αλλιώτικο κατάστημα Μαύρος, πιο άνετο και πιο διασκεδαστικό! Προσφέροντας πάντα την ίδια αγάπη και συνέπεια!


Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την στήριξη και την αγάπη σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Πάντα δίπλα σας!


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page